dimarts, 8 de desembre del 2009

Tòpics

Una imatge val més que mil paraules: L’única forma de verificar la noticia és demostrat amb les imatges perquè poden dir molt però si no ho veus es difícil de creure.

Davant la televisió el receptor es passiu: és a dir, que el espectador es creu tot el que diuen per la tele.


La violència vista a la televisió o al cinema, genera violència: no tot el que es veu per televisió fa que siguis violent, de vegades ver marcat per com es la persona però si moltes vegades es donen casos de que el que es veu pot ser per tu tan real que ho practiquis en la teva vida diària.

La televisió és un mitjà generador de "modes": tota la raó, tot el que surt per televisió es posa de moda,per exemple aquest estiu amb la cançó d’Estrella Damm, gràcies a això Formentera a tingut record en turisme.

La televisió és una finestra oberta a la realitat: En certa manera si perquè es l’única finestra que tenim per veure el que passa a la resta del món.

Els mitjans de masses insensibilitzen les consciència: si perquè el que això provoca es quan veiem nens morts de fam, matances a persones o coses així no es provoqui cap tipus de sentiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada