dimarts, 8 de desembre del 2009

Anàlisi d'un anunci

http://www.youtube.com/watch?v=SH4bI7Wl28w
Història que transmet:

El pare vol que la seva filla petita comenci a parlar dient: papa!, aquesta no ho fa i el pare es dona per vençut. De sobte ell es dóna la volta i la nena comença a cridar-lo.Sorprès,veu com la nena li parla sense cap tipus de dificultat.
Arriba la mare i la nena li comença a dir: mama! llavors la mare sense paraules es queda mirant-la mentre ella segueix parlant com si res. De sobte la nena veu que els dos la miren bocabadats i es quan ella els hi pregunta que els i passa i es respon amb un esteu sorpresos perquè he dit papa no? Jo també és un moment molt bonic!


Anàlisi dels aspectes formals:

Aquesta situació succeeix al menjador d’una casa que per el que es veu es tracta d’una família de classe mitjana-alta, per el mobiliari, les portes grans i l’eco que fa quan parla el pare, a més hi ha moltes joguines de la nena com per exemple una casa de nines molt gran. També perquè la mare ve de comprar roba.
La música que posen ala final de l’anunci és una nana de nens petits.


Anàlisi del personatges i del model que volen transmetre:

Els personatges principals serien el pare i la nena petita i la mare estaria en un segon plà.
Els pares són joves d’uns 30 anys, sense cap tipus de peculiaritat, mentre que la nena petita sembla tenir 1 anyet i amb moltes ganes de parlar.


Anàlisi del discurs verbal:

Simplement el pare diu que digui: papa.
La nena es la que no para de xerrar dient que vol parlar del seu futur, que ha vist vestits que li agraden i que quan sàpiga caminar aniran tots junts de compres.
Per últim es queda una mica amb ells quan diu que ella també està sorpresa de que hagi parlat.


Valoració personal

Ho he agafat perquè crec que a part de que és un anunci d’una altre país penso que es molt graciós i a l’espectador li crida l’atenció quan ho veu. A més parla d’una forma molt col·loquial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada