dimarts, 27 d’octubre del 2009

El passat 21 d'octubre, a seminari, els meus companys van portar els últims objectes per presentar davant la classe. La Natalia va portar els seus primers ferros, que van estar amb ella molts anys. La Irene, ens va ensenyar el regal dels seus 18 anys, una cançó feta per el seu tiet i la seva cosina, ens va llegir un tros i era molt alegre. La Aylén, un collaret de la verge de Lourdes, que li va protegir d'una bona accident en Argentina. Finalment l'Edu va portar una samarreta que em va semblar molt original ja que primer se la va regalar la seva avia quan era petit i en acabar l'E.S.O el seu millor amic li va a tornar a regalar ja que la de la seva avia li quedava petita.

Seguidament vam llegir dos notícies, la primera del Cristian, el tema era sobre "Les jornades intensives" al Juny. Un tema que nois i noies no veiem igual. I la segona, sobre "La violència de gènere", explicada per l'Albert.

Per últim, l'Anna ens va presentar la revista: "Aula de innovación educativa". El tema s'anomenava, Matando dinosaurios con tirachinas.

Reflexió:
Va ser una classe molt entretinguda, a més, em va agradar compartir amb els companys canvis d'opinió arrel de les notícies portades. I també sobre la revista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada