dilluns, 10 de maig del 2010

Comentari de la noticia educativa.

http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Gabilondo/asegura/va/poner/marcha/objetivos/pacto/educativo/elpepusocedu/20100506elpepusoc_10/Tes

He triat aquesta noticia educativa, ja que fa temps que torna a "estar de moda" la preocupació sobre l'educació, cosa que feia uns quants anys estava oblidada.

Com a resposta personal sobre aquest article, penso que no es pot canviar cada dos per tres la forma d'educar als alumnes a l'escola. Sembla que cada vegada que es canvia d partit polític es modifica l'educació, primer amb la nouvinguda de L' ESO, que igual que amb el Pla Bolonya, va començar sent una "prova" per veure si es podia o no imposar a les aules més tard. Després, com he dit abans, han seguit amb el Pla Bolonya per que així totes les universitats d' Europa estaran més comunicades.
També han hagut modificacions en quant les hores lectives, la religió, el català... és a dir, que es preocupen massa per coses que clar que són importants, però no és molt més important mantenir sempre un mateix ritme a l'escola i no canviar el nostre parer cada vegada que guanya un partit polític? Perquè així no arribarem en lloc...o si! si que arribarem però a que hi hagi molts més fracassos escolars dels que ja hi ha ara.

Cap comentari: