dimarts, 27 d’octubre del 2009

Qui ets tu?


El primer cop que la vaig veure va ser quan vam fer la prova per entrar a Blanquerna.
Me’n recordo perfectament que em va cridar l’atenció, a la llarga cua que hi havia a l’entrada, per la forma tan peculiar que tenia de parlar.
Em va semblar molt graciosa, el seu to de veu, la gesticulació que feia i lo ràpid que parlava a causa dels nervis, sense deixar de dir tota l’estona: Cortés estic molt nerviosa!.
Des de bon principi em va semblar una persona interessant per conèixer, ja que, la primera impressió que em va donar va ser agradable, per una part esbojarrada i per una altra molt dolça.
Vaig pensar que estaria bé que em toqués a la meva classe, però, no contenta amb això la tinc també a seminari.
S’ha de dir que estic contenta d’haver-la conegut i que no m’hagi canviat la primera i bona imatge que vaig tenir de la Irene Recio.

24 Oct.

El passat divendres 24 vam veure un video sobre la IV final de debats entre Pompe Fabra i la UB. També vam escoltar un poema sobre els paletes de Miquel Martí i Pol.

Reflexió:



Molt bonic el poem i bastant interessant el visionat.

16 Oct.

Només vam tenir un dia de COED, en el qual vam seguir amb el tema de la setmana anterior de l’expressió escrita i oral. Per acabar, i mai falla, ens va llegir la Lluïsa, un poema sobre la tardor.

Reflexió:

Crec que es positiu per a nosaltres, tractar aquest tema de l’expressió, ja que ens va bé per poder tenir més vocabulari i més per el nostre futur treball.

5-9 Oct.

Aquesta assignatura, impartida per la Lluïsa Cirera, ens ha portat a fer dos treballs. El primer, dilluns, que vam fer una descripció de petits fragments literaris. El segon, divendres que vam treballar tant l'expressió escrita com la oral.Per últim van concretar les dates, per anar entregant treballs.

Reflexió:

La veritat que no m'agrada molt això del recursos literaris, però crec que em va molta falta. Va ser amena ja que la professora ens va llegir poemes.

Classe de Seminari =)


El dia 23 d'octubre, vam fer una posada en comú del llibre "Va de mestres" la qual va ser molt positiva per part de tot el grup. Hi havia opinions de totes menes, com la del Cristian i la Natalia, que els hi va agradar però que ho veien tot molt de color rosa.

El Cristian ens va presentar la revista "Perspectiva escolar", una com la de dilluns passat que no sabia de la seva existència.Per últim va llegir una redacció que es titulava, un mestre de primària que recordo molt.

Reflexió:

Em va agradar escoltar la redacció de tothom, ja que hi havia diferents opinions, per part meva era molt positiva.
El passat 21 d'octubre, a seminari, els meus companys van portar els últims objectes per presentar davant la classe. La Natalia va portar els seus primers ferros, que van estar amb ella molts anys. La Irene, ens va ensenyar el regal dels seus 18 anys, una cançó feta per el seu tiet i la seva cosina, ens va llegir un tros i era molt alegre. La Aylén, un collaret de la verge de Lourdes, que li va protegir d'una bona accident en Argentina. Finalment l'Edu va portar una samarreta que em va semblar molt original ja que primer se la va regalar la seva avia quan era petit i en acabar l'E.S.O el seu millor amic li va a tornar a regalar ja que la de la seva avia li quedava petita.

Seguidament vam llegir dos notícies, la primera del Cristian, el tema era sobre "Les jornades intensives" al Juny. Un tema que nois i noies no veiem igual. I la segona, sobre "La violència de gènere", explicada per l'Albert.

Per últim, l'Anna ens va presentar la revista: "Aula de innovación educativa". El tema s'anomenava, Matando dinosaurios con tirachinas.

Reflexió:
Va ser una classe molt entretinguda, a més, em va agradar compartir amb els companys canvis d'opinió arrel de les notícies portades. I també sobre la revista.

dimarts, 13 d’octubre del 2009

El 2 d'octubre va ser la nostra trecera sessió de seminari. En aquesta vam exposar, quatre companys, algún objecte que per nosaltres fós important.Va haver de tot, pel·licules, arracades, anells, trofeus i collars.Seguidament vam parlar sobre el llibre "Va de mestres" i un article, que personalment, va ser molt dur, sobre els nens que estudien al hospital.Com a reflexió, va estar molt entretinguda la classe peró he decidit que com a mestre en un hospital haig de ser molt més forta.
El 30 de setembre, vam parlar dels aspectes positius i negatius que veiem de la universitat. Jo per exemple, vaig dir, que m'agradava molt el tracte que teníem amb els professors perquè era familiar però que per un altre costat veia que ens demanaven molt nivell. Tambè vam llegir un article sobre les dues postures a l'escola una més dolça i l'altre més disciplinària.Per acabar la tutora Lluïsa, ens va recomanar lectures per llegir i vam triar dates per fer una reunió personal amb ella.La meva reflexió d'aquell dia va ser, els punts que vam dir de la universitat, que si estem aquí es per treballar i sortir amb nivell.El que ens digués de fer la reunió tutora-alumne em va agradar perquè dona sensació de tenir un contacte més familiar, sobre tot al primer any. .

Concepte i tipus d’informació digital

dilluns, 12 d’octubre del 2009

El 2 d'octubre va ser la nostra trecera sessió de seminari. En aquesta vam exposar, quatre companys, algún objecte que per nosaltres fós important.
Va haver de tot, pel·licules, arracades, anells, trofeus i collars.

Seguidament vam parlar sobre el llibre "Va de mestres" i un article, que personalment, va ser molt dur, sobre els nens que estudien al hospital.
Com a reflexió, va estar molt entretinguda la classe peró he decidit que com a mestre en un hospital haig de ser molt més forta.
El 30 de setembre, vam parlar dels aspectes positius i negatius que veiem de la universitat. Jo per exemple, vaig dir, que m'agradava molt el tracte que teníem amb els professors perquè era familiar però que per un altre costat veia que ens demanaven molt nivell. Tambè vam llegir un article sobre les dues postures a l'escola una més dolça i l'altre més disciplinària.
Per acabar la tutora Lluïsa, ens va recomanar lectures per llegir i vam triar dates per fer una reunió personal amb ella.
La meva reflexió d'aquell dia va ser, els punts que vam dir de la universitat, que si estem aquí es per treballar i sortir amb nivell.
El que ens digués de fer la reunió tutora-alumne em va agradar perquè dona sensació de tenir un contacte més familiar, sobre tot al primer any.

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Arxiu de so:

- La fina està fent coses extranyes...
- Està provant de protegir al Fino.
- Pobrissona Fina...
- Saps que? Podriem fer-li una festa!
- Una festa? amb pastissos?
- Si amb pastissos de xocolata.
- Mmmm... que divertit!