dilluns, 28 de setembre del 2009

El nivell d'informàtica que tinc en relació la meva companya Irene és molt molt similar, és a dir baixet. En comptes el de l'Ariadna és el més alt del grup número 4 que em format per fer aquesta activitat.
El passat dimecres 23 vam fer la primera sessió de seminari amb la professora Lluïsa Cirera.
Som un grup de 15 persones i em va agradar escoltar una petita descripció de cadascuna, ja que encara no es coneixem i es una bona forma de trencar el gel.
La classe va consistir en presentar-nos, explicar de que tractava seminari i com s’avaluava, la planificació d'aquesta assignatura i llegir un article del diari.
Com a reflexió penso que va estar molt bé comunicar-nos en petit grup ja que dóna més confiança per tractar amb els companys i sembla una assignatura interessant.

dimarts, 22 de setembre del 2009

Il·luminat

Per donar efectes a aquesta foto he utilitzat el programa Adobe Photoshop, li he aplicat "el punt d’il·luminació", es pot posar el punt focal on vulguis de la fotografia.

divendres, 18 de setembre del 2009

La tecnologia a casa i l'escola

Sóc Laura Sánchez i visc a Sant Joan Despí un poble molt proper a Barcelona, tinc 20 anys i la meva experiència amb la tecnologia no es que sigui molt gran... a casa el programes que mes tracto són: Word, Excel i esporàdicament el PowerPoint.
L'internet és el que més utilitzo a l'ordinador, per buscar informació, parlar amb els amics i baixar-me música. També dir que a part de l'ordinador, l'ippod i la televisió els coneix-ho bastant bé!
A l'escola els programes que m'han ensenyat a utilitzar són els basics, com he dit avanç, Word, Excel i PowerPoint, ha saber utilitzar Internet i aquest últim any que vaig cursar Grau Superior de Comerç i Màrqueting l'Oppen Office.